Квантовият Дракон - Китай

Стъпвайки на китайска земя, срещнахме жив интерес към квантовата енергия. Проектът попадна в малка частна компания (Tianjin Weikang Medical Supplies Co.,Ltd.). Разбира се в началото комуникацията беше трудна. Наложи се да направим някои анимации за да настъпи обсъждане на проблемите и въвеждане по същество.

Първоначално се насочихме към свойството на кълбовидната мълния да има постоянна квантова температура на своето ядро. Поискахме професионален микровълнов генератор за 32000$ - китайско производство и веднага ни беше отказано. Наложи се да търсим по-евтин вариант за микровълнов източник. Насочихме се към малка компания за микровълнови печки в Тянджин.

Поставихме условие за минимум 5KWt микровълнова енергия. Тази фирма нямаше достатъчно опит и въпреки 8 те магнетрона, поставени по 4 отгоре и отдолу в микровълновата камера - достиганата мощност бе едва 3,2KWt. С наша помощ фирмата отстрани базови грешки в конструкцията и достигнахме дори 6,1 KWt. Монтажът на елементите в генератора беше перфектен, но кабелните връзки бяха отвратителни- наложи се изцяло да го преправим след като получихме не един , а два генератора. В крайна сметка всъщност запалихме мълнии и в двата едновременно.

Собствениците на компанията започнаха да осъзнават за сериозността на проекта, но дадоха много къс срок за неговото завършване. Дори намесиха факта , че комунистическата партия на Китай иска в рамките на 3 месеца да има краен резултат. Това разбира се бе невъзможно. На долната снимка виждате как китайците ни опънаха транспарант с който ни призоваваха да направим за 90 дни квантовия прототип.

 По-късно домакините разбраха, че е нужно още време и пари за да се преследва истински резултат. Изведнъж решиха да се закупи сериозен микровълнов генератор за 10KWt и 32000$. Някой отгоре явно нареди да се купува всичко за напредване на проекта.

WY10S-01 микровълнов генератор

Технически параметри

Захранване: 3 фази 380V±10% 50Hz;
Околна температура: ≤0 до 35 градуса C; Относителна влажност:≤85%; Работна площ: не запалими, взривоопасни газове, корозивен газ, по-малко прах;
China mw2. Честота на микровълните: 2450MHz;

3. Мощност на микровълните:0 до 10 KW;

4. Контрол за върната енергия ;

5. Размер на микровълновите генератори: 810mm600mm 1650mm (дължина,
ширина и височина);

6. Метод на управление: ръчен, автоматичен (по избор);
7. Режим за магнетронно охлаждане : въздушно охлаждане и
водно охлаждане;

8. Дистанционен контрол;
9.Перфектна система за защита;

10. Течове от микровълни в съответствие с националните стандарти.

Основни характеристики

Устройството може да има мощност от 10KW микровълнова енергия. Перфектна система за защита, широка гама регулиране на мощността, много висока ефективност на преобразуването.

За пръв път в историята на квантовата енергия се появи възможност за тестване на кълбовидна мълния под налягане. Стара мечта на Д-р Чуканов. И всички събития се насочиха изведнъж в тази посока. Започнаха поръчки за различни кварцови камери и разбира се специален метален контейнер.

С помоща на китайските местни инженери бе разработена конструкция , която да може да работи под налягане. Трябва да си представите кварцова камера която ще помести в себе си въздух , нагнетен до 8 атмосфери. Разбира се кварца не може да издържи това и ще се пръсне на парчета. Затова налягането вътре камерата и около нея се изравнява до споменатите 8 атмосфери. Всичко това се прави в името много повече въздушни частици да контактуват с горещото ядро на бъдещата кълбовидна мълния.

Но тук идва още един проблем - въздухът в кварцовата камера трябва да се движи, както е под налягане и когато се загрее да отдаде по определен контур тази температура на топлообменник от типа въздух-вода. И това се оказа не лека задача за турбината, която трябва да върти този въздух по топлоотдаващия контур. Витлата на турбината срещат огромна съпротива и електродвигателят изисква твърде голяма мощност.
Но всичко това не попречи да се извърши този експеримент:

При 8 атмосфери налягане на въздуха в кварцовата камера, кълбовидната мълния не само не изгасна - ами разви близо 100 000 градуса по целзий. Изключителна яркост , интензивно излъчване на ултравиолетови лъчи ....Фактът беше потвърден от Китайската Академия на науките чрез измерване с необходимата спектрална апаратура.

На горното видео виждате как системата осигурява 220 градусов въздушен поток на входа на топлообменника - напълно достатъчни за измерване на енергията на изхода на системата.

Топлинния вариант на Квантовият Дракон вървеше напред....Но представете си 8 атмосфери в сериозен метален контейнер - в центъра на контейнера кварцова камера , която провежда технологичен въздух по отделен контур - пак с налягане 8 атмосфери - и всичко това нагрято до ужасна температура. Достигането до това състояние може да стане само с внимателни действия на оператора.....Излизането от него също представлява опасност, ако не се спазва определена последователност от действия ......

Случва се нещо ужасно: При едно от изключванията на тези 2 контура - единият се оказва забравен по невнимание. Кварцовата камера нагрята до високи градуси се оказва самостоятелно под налягане и се пръсва на хиляди парчета, които се забиват в тялото на Д-р Кирил Чуканов ...... Следва тежка 7 часова хирургична операция за Чуканов - вадят се парче по парче кварцови късове от тялото на Кирил - по чудо няма попаднали в очите му ....Картината е неприятна ! Следва дълго възстановяване.

Д-р Кирил Чуканов осъзнава, че става въпрос за доста трудна за постигане технология. Уплашен, че след този инцидент ентусиазма на китайците може да спадне - решава бързо да смени технологията в друга посока. И облича Квантовия Дракон в Кинетични "дрехи". Започва подготовка за експеримент - продължение на проекта от гр. Варна.

Img 20150516 160337

В тази камера решава да покаже на китайския екип мълния , получена с разряд на високоволтов мощен кондензатор. Мълния във въздуха. Веднага започва събиране на високовлтов мощен изправител, закупуване на кондензатор , изграждане на комутатор и всичко необходимо за това. Разказваме за това със следните снимки:

Започват опити първоначално във въздуха. Стига се до уникално заснемане на експеримент от Китайска телевизия с бърза камера.

След като изгледате видеокадрите от горния филм , моля погледнете долните 14 стоп-кадри. За сега ще ги оставим без коментар - но те носят огромна информация.

Img 20150516 160337 1Ще се върнем на тези кадри в друга статия на сайта. Там ще видите процеси идентични с проявите на нашето слънце. А сега нека се върнем на тази снимка.

Д-р Чуканов поставя в основата на сериозен кинетичен експеримент тази камера. Нейното естествено продължение преминава в 3 метрово оръдие ....

Img 20150831 083101 2С това оръдие д-р Чуканов иска да провери втората си мечта, от собствената си теория: Изрязване на пространството в предварително напрегната среда. Съгласно квантовата теория кълбовидната мълния не се интересува от това дали средата е предварително поставена под налягане в определен предварително затворен обем - камера с дебели стени , като това оръдие. С появата си тя изрязва пространството като с ножица и в прогресия повишава налягането в споменатата камера - в прогресия се получава гигантска свободна енергия с всички последици от това.

Никой във фирмата на Гао от Тиян Джин не осъзнава , че се подготвя ЧУДОВИЩЕН ЕКСПЕРИМЕНТ!!!

Както ще се разбере по-късно СИЛИТЕ ОТГОРЕ не позволяват да се стигне до опасни последици.

Отново изтича визата на д-р Чуканов и той трябва да се върне съгласно китайските закони в София. В този момент той не знае, че може би повече никога няма да види Китай.......

Автор

Кирил Чуканов

Кирил Чуканов

Български учен и иноватор в областта на квантовата енергия с бакалавърска, магистърска и докторска степен. Основател на "General Energy International" и "Chukanov Quantum Energy, LLC". Автор на три книги и притежаващ два патента в областта на квантовата енергия.