БЪДЕЩЕТО НА НЕОГРАНИЧЕНАТА ЕНЕРГИЯ Е ТУК​

Отговорна. Чиста. Изобилна.​

Нашите енергийни решения са готови за приложение и предоставят надеждни възможности за интеграция в електрозахранването, както и извън мрежата, с мащабируеми възможности за захранване.

Перфектно съчетаване​

Нашата енергийна технология се вписва перфектно в днешната инфраструктура и може лесно да бъде приета за използване в текущата мрежа или напълно извън нея.

Най-нова технология​

Квантовите енергийни генератори са построени с използване на най-новата технология. Не можем да ви покажем всичко, но повярвайте ни, те са от върховен клас.

Неограничено използване​

Квантовата енергийна технология ще намери широко приложение във всички потребителски и индустриални пазари, включително транспорта и производствените сектори.

Мощна и мащабируема​

Ние можем да мащабираме нашите енергийни генератори от единични киловати до стотици киловати, със специални предвидени мерки за удовлетворяване на изискванията за мегавати.

Умно и достъпно​

Разходите за поддръжка на напълно комерсиализираните квантови генератори ще бъдат много ниски за операторите, което ще се отрази в значителни енергийни икономии.

Отговорно​

Квантовата енергия е единствената енергия, която не генерира отпадъци. Това е наистина единствената отговорна енергия, без екологични компромиси.

Галерия

Квантови патенти и полезни модели:

Система за генериране на квантова енергия

Квантов инсинератор за димни газове

Кинетичен генератор и синхронизатор

Вижте повече съдържание от последните изследвания в нашия Квантов Блог

Най-мрачните места в ада са запазени за тези, които запазват своята неутралност по време на морална криза..