Световна гравитационна константа G

Впуснете се в завладяващо изследване на фундаменталните закони, които управляват нашата Вселена, в най-новото ни видео. Навлезте в сложния свят на физиката, докато разнищваме сложните формули и теории. В тази завладяваща презентация демистифицираме същността на G - гравитационната константа, която определя привличането между всички обекти с маса, оформяйки самата структура на нашата реалност.

В нашето видео не само се разгадават математическите тънкости, но и се разглеждат дълбоките последици от G за разбирането ни за небесната механика и космоса. Запознайте се с дълбокото значение на тази константа, разгадайте ролята ѝ за формирането на орбитите на планетите, звездите и галактиките и оценете влиянието ѝ върху големия гоблен на Вселената.

Автор

Кирил Чуканов

Кирил Чуканов

Български учен и иноватор в областта на квантовата енергия с бакалавърска, магистърска и докторска степен. Основател на "General Energy International" и "Chukanov Quantum Energy, LLC". Автор на три книги и притежаващ два патента в областта на квантовата енергия.