4 1994 февруари GEI Bldsequipm.


Върнете се назад към февруари 1994 г. с д-р К. Чуканов в най-новото ни видео, 1994 Feb GEI Bldsequipm. Разгледайте раждането на една революционна ера в General Energy International, Inc. Разкрийте тайните на квантовото производство на енергия, докато д-р Чуканов представя "Квантовите граници на света.

По време на 15-минутното пътуване навлезте в сърцето на иновациите, докато д-р Чуканов ни води из оживената фабрика, която е пионер в областта на квантовите генератори за безплатна квантова енергия. Станете свидетели на сложния процес на монтажната линия, като получите изключителна информация за авангардната технология, оформяща бъдещето на енергията.

Тези редки кадри отразяват същността на ранната работа на д-р Чуканов и дават представа за основите на неговите революционни открития. Присъединете се към нас в това необикновено пътуване назад във времето и останете на линия за повече актуализации относно еволюцията на квантовата енергийна технология. Добре дошли в квантовата граница на 1994 г.!

Автор

Кирил Чуканов

Кирил Чуканов

Български учен и иноватор в областта на квантовата енергия с бакалавърска, магистърска и докторска степен. Основател на "General Energy International" и "Chukanov Quantum Energy, LLC". Автор на три книги и притежаващ два патента в областта на квантовата енергия.